Studera på gymnasiet

Vi på Njudungsgymnasiet erbjuder ett brett utbud av program, inriktningar och kurser, så att det ska finnas något för alla att välja.

Vi står för

• välutbildade lärare som hjälper dig till goda resultat
  • hög trivsel och god stämning
  • modern utrustning, öppna och ljusa lokaler
  • möjlighet att kombinera ditt val med en idrott

Vår styrka i jämförelse med andra skolor är att elever som går på Njudungsgymnasiet fullföljer sin utbildning inom tre år och uppnår goda resultat.

Njudungsgymnasiet har ett gott samarbete med det lokala näringslivet och är certifierade inom flera områden, bland annat som Teknikcollege. Teknikcollege är en kvalitetsstämpel som visar att skolan tillsammans med industrin utvecklar utbildningar utifrån de krav industrin ställer.

På Njudungsgymnasiet blir du förberedd för ditt framtida yrkesliv oavsett om du väljer ett högskoleförberedande program eller ett yrkesprogram.

Välkommen till oss!

Henrik Wågesson