Om gymnasiet

Välkommen till ett gymnasium där resultat och trivsel går hand i hand. Vi ligger i Sverige-toppen när det gäller andelen elever som tar gymnasieexamen. Det är vi stolta över.

Att elever lyckas på Njudungsgymnasiet är ingen tillfällighet. Vi har engagerade lärare och personal som vill att du som elev ska lära dig för livet. Miljön du kommer till är trivsam och öppen. Ny restaurang, där maten lagas från grunden, ny aula och olika uppehållsrum är tillsammans med vårt café i Gallerian mötesplatser med atmosfär.

Njudungsgymnasiet erbjuder 14 nationella program, idrottsgymnasium, introduktionsprogram samt gymnasiesärskola. Oavsett val av program kan du läsa in grundläggande behörighet till högskolan under din gymnasietid.

Vi hälsar dig välkommen till Njudungsgymnasiet och det är vår förhoppning att du ska finna en bra utbildningsväg som lägger grunden för ditt yrkesval. Vi som arbetar på skolan är till för att du ska få bästa möjliga förutsättningar för en bra utbildning. Prata med oss.

Vi är övertygade om att du kommer att trivas här.

Henrik Wågesson

Gymnasiechef