Bilder från Studentdagen

Fredagen den 16 juni var det dags för våra studenter att springa ut i livet!

Regnet hängde i luften och det var lite grått, men stämningen på skolan var hög. Ungdomarna kom för klassfotografering på morgonen och mingel i korridorerna. Därefter samlades klasserna tillsammans med sina mentorer innan det var dags för samling i aulan. Där hölls tal och estetprogrammet underhöll med sång och musik.

I skolrestaurangen hade det dukats fint och det bjöds på musik. Studentmenyn bestod av dubbelmarinerad kycklingfilé, rostad delikatesspotatissallad med sparris och rädisor, fetaostkräm, jordgubbssalsa, Grand Dessert samt mineralvatten. Några klasser passade på att sjunga egenkomponerade sånger och även tal hölls.

Sist en återsamling med klassen och betygsutdelning. Därefter var det dags för klasserna att göra sig redo för att springa ut på röda mattan, där ute väntade familj och vänner.

Klickar på länken nedan, där finns bilder från dagen.

Studenten 2017PDF

Ingela Gillsand